Hakkımda

Fotoğrafım
Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf --2009-2010 Microsoft Student Partner--TbdGenç Ankara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

30 Eylül 2009 Çarşamba

Japon Devi Casio Cebit'te






Japon devi Casio’nun yeni modeli dünyada ilk kez Türkiye’de, CeBIT’de Desnet standında tanıtılacak

Japon teknoloji devi Casio, dünya el terminali pazarına sunmaya hazırlandığı yeni modeli Casio IT-800’ü tüm dünyadan önce Türkiye’de teknoloji meraklılarıyla buluşturacak.

3G hızında ilk el terminali olan Casio IT-800’de, kırılmaz ekran, 1D/2D barkod okuma özelliği, GPS ve Wlan özellikleri, Windows Mobile 6.5 işletim sistemi ve 624 Mhz. İşlemci özellikleri bulunuyor.

Ürünü Türkiye pazarına sunan Desnet Yazılım, CeBIT Eurasia 2009’da 2/C10 numaralı standında Eylül ayı başında dünyaya duyurulan Casio IT-800’ü ilk kez tanıtacak.

Casio için de bir ilk olacak olan Türkiye lansmanı, aynı zamanda büyük teknoloji markalarının Türkiye pazarına nasıl baktığının da bir göstergesi.

CeBIT Eurasia Fuarı’na katılmak isteyen konukları için de http://www.desnet.com.tr/cebit2009 sitesini yayına açan Desnet, 50 kişiye davetiye hediye ederek bu davetlileri CeBIT fuarında kapıda karşılayacak.

Casio IT-800 ile ilgili detaylı bilgi için : http://www.casioit800.com ve http://www.desnet.com.tr/el-terminali/casio-it-800



Bookmark and Share

0 comments:

Yorum Gönder